Medya Tv (Amasya Televizyonu) Test Yayınında !

Frekans : 10970
Polarite : V
Sembol Rate : 30000


Medya FM yönetim Kurulu Başkanı TURAN CANİK. '''Medya olarak Hizmetin en iyisini yapmayı hedefledik. Hemşerilerimizn ve Tüm Türkiyenın Desteğini herzaman hissederek çalışmaktayız. Bu bağlamda TELEVİZYON yayını hizmetinide hayata geçirerek Görsel olarak farklı Formatta MEDYA TV türkü kanalı olarak hizmet vereceğiz. Amasya'mızın Gururu olan Medya Fm .Şimdide TV yayını ile İzleyicisi ile buluşuyor.Tüm çalışmaları hızla devam eden MEDYA TV Nisan ayında İZLEYİCİSİYLE buluşuyor.

Türkülere Gönül verenlerin radyosu sloganı ile 93.9 frekansından yayın yaparken UYDU da yayınını sürdüren MEDYA FM radyomuz Amasya’lı olarak her zaman GURURUMUZ olmuştur.

Tüm alt yapı ve yürütüm çalışmaları personel temini ve sair konulardaki çalışmalarını tamamlayan Yönetim. TOPKAPI spotcular Çarşısı en üst katta bulunan stüdyolarından SİZLERE merhaba diyecek.

Her yörenin bir televizyonu var. Kendilerini tanıtım adına Yörelerine ağırlık vermekteler.İşte AMASYA mız adına büyük bir olay. Yörelerimizin tanıtımı ağırlıkta yayınları MEDYA TV de bulacaksınız.

Editörümüz Salih Turgut’un Amasya’mızı tanıtımı ağırlıklı ‘’Gurbetten sılaya ‘’ Proğramı dahil olmak üzere pek çok proğram CANLI OLARAK MEDYA TV de olacak.

www.amasyahaber.net